De docenten bij SportMixz

 

 

Justin Voskuyl

 

Hoofddocent SportMindz, Judo en MultiMove, BJJ en Boksen

Justin (1992) is in 2016 afgestudeerd aan de HALO. Hij is daarmee bevoegd om les te geven als docent Lichamelijke Opvoeding of om een vergelijkbare invulling te geven aan zijn liefde voor sport. Op zijn vijfde jaar begon hij met judo bij Mulder Sport in Den Haag. Inmiddels is Justin zwarte band judoka (1e Dan) en actief in MMA, grappling en wedstrijden Braziliaans Jiu Jitsu. Door zichzelf als docent én als sporter te blijven ontwikkelen, hoopt hij kinderen te inspireren en wil hij een meerwaarde zijn voor hun motorische ontwikkeling.

 

Madeleine Vogelzang

 

Judo en MultiMove, wedstrijdjudo

Madeleine (1991) heeft een propedeusediploma van de Pabo en studeert momenteel Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Zij begon op haar zevende met judo bij Lu Gia Jen in Den Haag. Vanaf haar negende heeft zij zo’n 10 jaar lang wedstrijd judo gedaan. Zij is zwarte band judoka (1e Dan). Madeleine volgde als eerste in Nederland de opleiding tot trainer MultiMove en is nu gecertificeerd. Madeleine prijst zich gelukkig dat zij bij SportMindz kinderen haar plezier en ervaringen in MultiMove en de judosport kan bijbrengen.

 

Remigio Leonora

 

Judo, wedstrijdjudo

Remigio (1990) is student medicijnen, behaalde de zwarte band in Judo en heeft wedstrijdervaring op nationaal niveau. Ook heeft hij ervaring als voetbaltrainer. Remi is vanaf het begin betrokken bij SportMixz. Hij geeft op zaterdagen Engelstalige Judo lessen en coacht de kinderen tijdens wedstrijden.

 

Danny Kruithof

 

Brazilaans Jiu Jitsu

Danny (1978) is gediplomeerd Sportmasseur/Triggerpointcoach en hij heeft de zwarte band in Braziliaans Jiu Jitsu. Hij was zes jaar toen hij begon met Judo. In 1999 kwam hij in aanraking met Aikido en enige tijd later met Braziliaans Jiu Jitsu. Sinds 2003 geeft hij met Mano Kok les in Rotterdam. Danny is vanaf het begin betrokken bij SportMixz en leert kinderen de grondbeginselen van Jiu Jitsu. Ook verzorgt Danny de ouder en kind trainingen, waarin ouders met hun kind kennismaken met verschillende spel- en stoeivormen, en oefenen met zelfverdediging.

www.d-jitsu.nl

 

Giovanni Spoormaker

 

Boksen

Lesgeven zit Giovanni (1968) in het bloed. Hij heeft jarenlang voetbaltraining en bokslessen verzorgd. Hij heeft zelf wedstrijden gebokst en bokst zelf al 25 jaar bij de Haagse Directe. Boksen is zijn passie en datzelfde enthousiasme brengt hij graag over op iedereen die er voor open staat. Met deze ervaring en als vader van 4 kinderen is hij als geen ander in staat om boksen voor kinderen leuk en uitdagend te maken.

 

 

VoG

 

Alle docenten van SportMixz zijn in bezit van een Verklaring omtrent Gedrag (VoG).

 

SportMixz is het jeugdprogramma van Stichting SportMindz