SportMixz voor het onderwijs

 

Voor jonge schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar is het belangrijk dat ze zo breed mogelijk leren bewegen. Alleen dan ontwikkelen ze op een goede manier de motorische vaardigheden die ze later in hun sportieve leven nodig hebben. Mede daarom maken kinderen bij SportMixz kennis met sporten als judo en boksen.

 

Minstens zo belangrijk is dat kinderen kunnen sporten in een goede sfeer. Van competitiedrang of ‘moeten’ is bij SportMixz geen sprake. Op die manier gaat het verbeteren van motorische vaardigheden hand in hand met het stimuleren van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Zo wordt sporten leuk en gaan kinderen spelenderwijs vanzelf meer bewegen. Het programma van SportMixz draait inmiddels succesvol op een aantal onderwijsinstellingen in en rond Den Haag.

 

 

Basisonderwijs

 

Judo, Boksen en Zelfverdediging

Mede in samenwerking met partner SkillsForKids biedt SportMindz op scholen in het primair onderwijs judo, boksen en zelfverdediging aan als naschoolse activiteit. Deze lessen kunnen een onderdeel zijn van de naschoolse opvang, maar ook dienen als vervanging van de reguliere gymles.

 

Docenten zijn veelal studenten van de HALO met goede pedagogische en didactische vaardigheden en ervaring in het lesgeven aan kinderen.

 

Meer informatie? Stuur een e-mail naar jeugd@sportmindz.nl.

 

 

Voortgezet en internationaal onderwijs

 

Judo en Zelfverdediging

Voor de internationale onderwijsinstellingen in Den Haag verzorgt SportMixz judolessen voor leerlingen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar. Studenten van 12 tot 16 jaar geven wij na school les in zelfverdediging. Daarbij leren zij zichzelf te verdedigen met een aantal basistechnieken van het Braziliaanse Jiu Jitsu.

 

Meer informatie? Stuur een e-mail naar school@sportmindz.nl.

 

 

 

SportMixz is het jeugdprogramma van Stichting SportMindz