SportMixz voor sportverenigingen

 

In het beweegprogramma van SportMixz ligt de nadruk op de motorische ontwikkeling en mentale weerbaarheid van kinderen. Op die manier leggen wij een gezonde basis voor kinderen om in een later stadium eventueel lid te worden van een andere sportvereniging. Het programma van SportMixz sluit dan ook aan bij trainingen van bijvoorbeeld voetbal- en hockeyverenigingen.

 

Een leven lang sporten

 

Ons programma is ook gebaseerd op het LTAD model, een internationaal concept gericht op een leven lang sporten (LongTerm Athlete Development). Veel nationale en internationale sportbonden en professionele sportorganisaties gebruiken dit model voor hun jeugdprogramma’s.

 

Voordelen voor de club

Het doel van de SportMixz programma’s is duidelijk:

 

• Meer speelplezier

• Minder blessures

• Een groter incasseringsvermogen

• Een betere teamspirit

 

Het verschil zie je op het veld!

 

Klik hier voor een vergroting van LTAD

 

Kwaliteit

 

Om de kwaliteit van SportMixz te bewaken, werken we samen met docenten en studenten van de HALO en de Haagse Hogeschool (Lectoraat voor de gezonde leefomgeving).

 

Meer weten? Stuur dan een email naar info@sportmindz.nl

 

 

SportMixz (4-8 jaar)

 

Voor spelers in de leeftijd 4 tot 8 bestaat het SportMixz programma uit judo en multimove, Braziliaans Jiu Jitsu, rugby en sambo. De lessen zijn gericht op het verbeteren van de motorische ontwikkeling en de mentale weerbaarheid. Voor de lessen levert SportMixz de docenten en het benodigde materiaal. De lessen vinden plaats op het veld of in de eigen kantine van de vereniging.

 

Meer weten? Stuur dan een email naar info@sportmindz.nl

 

 

 

Beter voetballen door bokstraining

 

Verras jonge spelers eens met een bokstraining onder leiding van een professionele bokstrainer. Bijvoorbeeld eens per maand in plaats van de reguliere voetbaltraining, of tijdens de winterstop. Boksen is leuk en als voetballer verbeter je er je snelheid, coördinatie en conditie mee. De bokstrainingen worden buiten het reguliere SportMixz-programma gegeven, op onze of uw eigen locatie. Voor teams die een bokstraining willen volgen, bieden wij de mogelijkheid van een 10-ritten kaart met een tarief van slechts € 5,- per speler/training.

 

Meer weten? Stuur dan een email naar info@sportmindz.nl

 

 

Klik hier voor een vergroting van het Algemeen Dagbladartikel over HBS-helden

 

 

SportMixz is het jeugdprogramma van Stichting SportMindz